Tankefelt- terapi bruger jeg som metode til blandt andet sukkertrang og overspisning

Men også til alle former for angst, fobier, stress, vrede, depression og meget andet

HVAD ER TANKEFELTTERAPI - TFT/EFT

TFT - Tankefeltterapi og EFT - Emotionel Frihedsteknik er sammensat af Østens viden om kroppen energibaner og Vestens samtaleterapi form. Når du kommer til en TFT/EFT session hos mig, for at få behandlet et traume, vil det foregå på den måde, at jeg “banker” let på medianbanerne forskellige steder på kroppen, samtidig med at du fokuserer på dit traume/ubehag som du skal have forløst.

Denne metode er hurtig og effektiv til at forløse både fysisk og psykisk ubehag med. Med TFT/EFT kan du opnå en dybere forståelse, samt mærke en forløsning af ubehaget under sessionen.

TFT

Kilde: Mygind Institute

 

HVAD BRUGES TFT/EFT TIL?

TFT/EFT er et fantastisk værktøj til alle former for traumeforløsninger, samt til symptombehandling. Eksempelvis oplever jeg hos mine klienter, som kommer med symptom smerter, at de oftest reduceres eller helt forsvinder, fordi vi bearbejder det følelsesmæssige traume der ligge bag smerten. 

Med TFT/EFT har jeg god erfaring med at forløse forbier samt mange former for angst, blandt andet; eksamensangst, vandskræk, angst for at køre på motorvej, flyskræk og panikangst.

Ligedes er TFT/EFT et godt værktøj til PTSD, sorg, vrede, jalousi, depression, skyld og skam.

Rigtig mange har fået bearbejdet overspisning og sukkertrang, som har medført en sundere livsstil, givet motivation og energi, og helt kart en bonus i form af vægttab. 

TFT/EFT kan rigtig meget - er du i tvivl om det kan være en metode for dig, så kontakt mig gerne helt uforpligtende.