Hypnose bruger jeg blandt andet til Sjælerejser til tidligere liv og chakra healing

Ofte kombinerer jeg også Hypnose med Tankefeltterapi, når jeg laver traumeforløsende terapi. Hypnose bruges også til en ren afstressende og afslappende session. 

HVAD ER MODERNE HYPNOSETERAPI?

Der findes mange definitioner på Hypnose. Du kender sikkert til den Klassiske hypnose, hvor man får direkte og gentagne ordre på ”at sove”, hvorefter man intet kan huske.

Dette har INTET med Moderne Hypnoseterapi at gøre.

For mig er det vigtigt, at skabe ro og afslappethed, så du kan føle dig helt tryg under sessionen, og jeg oplever, at mine klienter hurtigt slipper nervøsiteten. 

MODERNE HYPNOSETERAPI

Moderne Hypnoseterapi er sammensat af Terapi og Hypnose. Når du kommer til en session hos mig, har vi en forsamtale med fokus på den forandring du ønsker dig.

Under samtalen giver jeg dig et bud på dit "negative program", som du måske har gået med i rigtig mange år. Her får du en indsigt og oftes en AHA-oplevelse.

Dette "negative program" er vi rigtig gode til at aktive, og ved oftes ikke, hvor det kommer fra eller hvordan det kan stoppes.

 

Hvad kan Moderne Hypnoseterapi bruges til?

Moderne Hypnoseterapi kan anvendes til alle problemstillinger, hvor underbevidstheden er involveret. Det betyder at Hypnoseterapi kan bruges til alting, da underbevidstheden ER involveret i alt.

Dette igennem vores sanser, tanker og følelser. Moderne Hypnoseterapi bruges til at få arbejdet med de traumer, som vi har fået påført os, måske helt tidligt i barndommen i forbindelse med ”dårlige” oplevelser. Får vi ikke løst op for traumet, som har ophobet sig i krop og sind, kan det senere i livet udvikle sig til fantomsmerter (smerter der kommer og går), stress, angst, fobi og meget mere, som i værste tilfælde kan ende med svær depression og længerevarende sygemelding. 

Husk - Du har taget det første skridt, når du har besluttet dig for, at noget skal forandres!

Måske er det lettere og hurtigere end du tror.

Du er altid velkommen til at kontakte mig og få en snak.

Her er et udpluk af temaer som jeg har god erfaringer med:

- Sukkertrang / Overspisning

- Fobi (eksempelvis højdeskræk, angst for edderkopper mm)

- Stres

- Alle former for angst (eksempelvis panik angst, eksamenangst mm)

- Depression

- Smerter (fantomsmerter - eller kronisk smerte)

- Sengevæder

- PTSD

- Skam og skyld

- Selvværd

- Afhængighed