Jane Marie Engelmann
Janne Jespersen Petersen - Grønland

“Jeg arbejder spirituelt, og følte, der var mere spiritualitet at ”hente frem”.

Det var uforståeligt for mig, hvorfor jeg ikke kunne, når jeg nu har en passion for alt det spirituelle.

Under forløbet gav det virkelig mening, hvad der blokerede, for at få åbnet helt op for spiritualiteten.

Efter ”forløsningen” kan jeg hvile i mig selv, fordi jeg har fået arbejdet med mine adfærdsmønstre.

Ligeledes var det en kæmpe selvindsigt, at arbejde med relationer.

Det kom bag på bag, hvor meget indflydelse mine relationer havde på mig.

I dag har jeg lukket mere op for spiritualiteten, og er opmærksom på, hvor jeg giver ud af min energi samt mærker godt efter og sætter grænser.

Metoder og værktøjer forklares på en let og forståelig måde, og jeg kan bruge det igen og igen fremadrettet. ”

Grønland

Jane Marie Engelmann
Signe Kahle Caspersen - Sønderjylland

“Jeg har døjet med at spise på de forkerte følelser, som mere og mere havde taget overhånd. Ligeledes måtte jeg konstatere, at det lige så stille gik ud over mit helbred, både psykisk som fysisk.

Under forløbet fik jeg arbejdet med følelsen af ”ikke at være tilstrækkelig” og ”ikke at føle mig god nok”, som jeg fandt ud af, hang sammen med mit ”spisemønster”. Vild indsigt – vild forløsning.

Et fantastisk og varmhjertet forløb, hvor der var plads til MINE bekendelser, MINE følelser, MIG, uden at jeg har følt mig forkert eller uvelkommen.

Efter forløbet skinner min selvkærlighed igennem, jeg tror på mig selv, og jeg mærker altid efter, hvad min fornemmelse siger, inden jeg tager en beslutning.

I dag er jeg en ”gladere mor” og jeg spiser KUN på de gode følelsenser.

Og jeg har takket mig selv for, at sige JA til mig selv, og dette forløb mange gange.”

Sønderjylland

Jane Marie Engelmann
Michala Klitgaard Christiansen - Sjælland

“Min hverdag var præget af kropslige symptomer, stress og kontrol. Dette gjorde, at jeg havde svært ved at slappe af og sove ordenligt.
Det drænede mig for energi, og jeg havde ikke meget overskud. Jeg følte mig fastlåst og ”fanget”.

Under forløbet fik jeg brudt med min kontrol og det var en kæmpe AHA oplevelse, at få forståelsen af, hvordan mine relationer havde påvirket mig hele livet igennem.

Ligeledes fik jeg indsigter i mine kropslige symptomer, og det ringede lige ind i mine konflikttemaer, hvilket har gjort, at mine symptomer rent faktisk er formindsket.

Det har været en magisk rejse for mig, og det har ”forandret” mig. I dag har jeg mere ro, energi og overskud. Jeg stoler på mig selv, og sætter mig selv først. I dag ”tager jeg min plads”.

Det er det bedste jeg har gjort for mig selv – og mine omgivelser mærker det, også min mand.”

Sjælland

Jane Marie Engelmann
Lise Toftelund Jensen - Sønderjylland

“Jeg har de sidste 6 år haft et adfærdsmønster, som efterhånden havde sat sig til fysiske symptomer såsom migræne, fastlåst kæbe og smerter i skuldrene samt nakken.

Under forløbet fik jeg virkelige en øjenåbner – jeg var ikke klar over, hvordan mit adfærdsmønster hang sammen med mine fysiske symptomer.

Jane Marie ”skubbede” mig kærligt ud over ”kanten”, og jeg fik bugt med ”frygten”. Det har virkelig været det største.

Ligeledes har det været godt for mig, at åbne mere op for det spirituelle, og jeg har fået mange værktøjer og metoder til at arbejde videre med.

Jeg har skiftet spor og jeg arbejder videre med det spirituelle, og er bevidst om, hvad der er godt for mig, og hvad jeg skal slippe, for at bevare den gode energi.”

Sønderjylland

Jane Marie Engelmann
Ina Hansen - Sønderjylland

“Den 5. januar havde jeg en kort-reading hos Jane Marie, som jeg var den heldige vinder af🙏❤️

Det var en en helt igennem fantastisk session og hvis du overvejer det, så jeg kan jeg kun give min bedste anbefaling.

Jane Maries integrerer spiritualitet med hendes faglighed indenfor bla. metasundhed og tankefeltterapi og kombinationen, blev en fuldstændig naturlig del af kort-readingen.

Jane Marie åbnede mig lynhurtigt op i hjerteområdet, jeg følte en åbenhed, ærlighed og fortrolighed indenfor meget kort tid. Jeg oplevede at få store indsigter undervejs i læsningen og der er nye som stadig dukker op og falder på plads, når jeg genser sessionen.

Det var en knaldhamrende spændende og udviklende samtale, hvor kortene blev udvalgt intuitivt af Jane-Marie, de blev forklaret i detaljer og formidlet, hvordan deres budskaber kunne anvendes i min dagligdag.

De bedste anbefalinger fra mig. Tusind tak for at give mig denne oplevelse Jane Marie❤️”

Sønderjylland

Jane Marie Engelmann
Pernille Jørgensen - Sønderjylland

“Jeg tilmeldte mig et forløb hos Jane Marie, da jeg gerne ville bryde mit mønster ”Panik-angst”.

Min panik-angst gjorde at jeg ikke spiste, når jeg viste, at jeg skulle afsted til sammenkomster, fordi at jeg så ville kaste op. Jeg blev dårlig bare ved tanken om at skulle afsted, og uoplagt, hvilket resulterede i, at jeg oftest meldte fra. Det mønster har jeg haft i rigtig mange år.

Det jeg lærte på de 6 uger var blandt andet, at jeg er den vigtigste i mit liv, at jeg blev bevidst om, hvad der var vigtigt i mit liv, og ikke mindst, at jeg nu kunne sige fra over for andre.

Efter forløbet har jeg lettere ved at slippe ”kontrollen”, mærke hvad der er godt for mig, og har lært at blive i egen ”butik”.

Jeg har fået åbnet op for min ”spiritualitet” - mærker hvad der er godt for mig, og har fået en mere positiv tilgang til tilværelsen. NU tør jeg godt at sige højt, hvad jeg har brug for, og stå ved mine værdier.

I dag siger jeg ”ja tak” til sammenkomster, og jeg har fået ”saboteret” min panik-angst, så nu kan jeg tage af sted UDEN at kaste op.

Mit råd til dig der overvejer dette forløb - Glæd dig, og gå ind i det med åbent sind – Det er ikke altid det du tror der skal arbejdes med, der blokerer dig. Du vil blive dejlig overrasket.”

Sønderjylland

Jane Marie Engelmann
Susanne Nielsen - Sønderjylland

“Jeg gik i forløb hos Jane Marie fordi jeg har udfordringer med spise-mønstre. Min tro på mig selv var minimal, og dette gjorde at jeg ”spiste” mine følelser tavse.

Det vi fik vendt, er at jeg lærte at tænke på mig selv først. Det gav mig et positivt mindsæt at trække kort for mig selv, hver dag, men en sød besked, og tænkte meget på, hvad jeg er taknemlig for.

Efter terapien kom der en utrolig lettelse i kroppen, og der var igen plads til at mærke glæden. Det gjorde at jeg er kommet meget mere i balance og har lettere ved at ”sige fra”. Jeg er forsat med at trække kort for mig selv, fordi det gør underværker og jeg gerne vil forsætte den gode udvikling.

Dette forløb gør en forskel, da det negative bliver vendt til det positive og der er flere i min omgangskreds, der har spurgt ”hvad er der sket med dig”, da de mærker min positive forandring. Og nu hvor jeg har fået bearbejdet den ”spiseblokering” er jeg nu klar til vægttab med succes.”

Sønderjylland

Jane Marie Engelmann
Anne-Marie K. Pedersen - Sønderjylland

“Jeg var i et forløb hos Jane Marie fordi jeg havde gamle ”overbevisninger” og følte der var noget, som lige skulle på plads. Jeg kunne ikke selv finde frem til, hvad det var. Min fornemmelse var, at onlinekurset kunne give mig de manglende svar.

Efter forløbet blev jeg mere fokuseret. Jeg kan gøre meget mere for mig selv ved ALTID at lytte til min intuition og stole på den, og så gå med DET som gør, at jeg er kommet tættere på min drøm.

Med min nye bevidsthed via terapien igennem forløbet, ER det nu således, at det virkelig ER LANDET hos mig.

Nu er jeg igen i gang med at realisere min drøm, fordi blokeringerne er bearbejdet, og jeg VED og KAN MÆRKE, jeg KAN det, jeg sætter mig for.

Forløbet foregår i trygge rammer, som gjorde det nemt for mig at skabe den FORANDRING – TAKKET VÆRE JANE MARIES MANGE FAGLIGE KOMPETENCER.

Hvis, DU ønsker at skabe positive forandringer, så kan JEG VARMT ANBEFALE DETTE FORLØB.”

Sønderjylland

Jane Marie Engelmann
Anette Iwersen - Sønderjylland

“Da jeg startede forløb hos Jane, var jeg grådlabil, psykisk ustabil og stresset. Og jeg havde det ikke godt på min daværende arbejdsplads.

Nu måtte der ske noget, og da Jane dukkede op på Facebook, følte jeg det var tegnet til mig, om at komme videre. Og jeg må konstatere herefter, at Jane var den helt rigtige til at hjælpe mig.

Jeg var meget træt, umotiveret og havde tit hovedpine. Mine spisevaner var dårlige, og jeg havde taget ca. 14 kg på i løbet af det sidste 1 ½ års tid.

I forløbet hos Jane arbejdede vi med de hændelser der havde sat gang i mine dårlige spisemønstrer, og mit selvværd.
Jeg fik Tankefeltterapi, som hjalp mig vildt meget.

I tragt med at jeg fik en større selvindsigt, blev jeg positiv og glad igen. Jeg fik motivationen og energien tilbage til mine daglige gåture, og det var ret vildt at opleve, at jeg ikke længere spiste på de dårlige følelser!
Dette bevirkede, at jeg stille og roligt tabte i vægt, og har siden tabt ca. 10 kg og har formået at holde vægten.

Nu mærker jeg efter indeni, og ”siger fra”.
Jane hjalp mig også til at komme ud af ”offerrollen”, og har efterfølgende fået nyt dejligt job med skønne kolleger.

Mine varmeste anbefalinger til dig Jane. Du er et dejligt positivt og givende menneske, som har givet mig så meget.”

Sønderjylland

Jane Marie Engelmann

“Jeg kom i kontakt med Jane igennem min bedste veninde som kunne se jeg havde det rigtig svært efter et brud med en kæreste hvor der var en masse svigt. Jeg gik ind til processen med et åbent sind. Man føler sig med det samme meget velkommen og taget hånd om af Jane. Hun er en rigtig varm person og man føler sig tryg og hun er rigtig god til at læse en så man kan arbejde med lige det der går en på.”

33 år

Jane Marie Engelmann

“Jeg har gennem flere år kæmpet med manglende selvværd, stress, angst og et stort behov for kontrol. Jeg har tidligere prøvet både hypnoseterapi og psykologsamtaler med meget begrænset effekt. Efter kun 5 sessioner hos Jane har jeg sluppet kontrollen, de negative blokeringer er væk og istedet mærker jeg nu en indre ro, optimisme og en fantastisk livsglæde. Jane er en meget dygtig, empatisk og nærværende terapeut, som med det samme skaber den dybeste tillid, så man er helt tryg ved at give slip og åbne op under hypnosen.”

48 år

Jane Marie Engelmann

“Efter et interesant foredrag holdt af Jane, kontaktede jeg Jane. Hun mente hun kunne hjælpe mig, med min tandlæge-angst. Efter at have haft 3 sessioner hos Jane, bestilte jeg tid hos en tandlægen og fik også ordnet mine tænder. Havde forinden ikke været hos tandlæge i 7 år. Sessionerne har medvirket til selvindsigt, hvilket også har hjulpet mig til at slippe noget af min uhensigtsmæssige kontrol.
Jeg kan anbefale sessioner hos Jane.”

51 år

Jane Marie Engelmann

“Jeg har været i et forløb hos Jane for at få mit stress niveau ned og få overskud til vægttab. Det har været meget spændende og lærerigt at rejse tilbage i tiden, hvor jeg kunne få rettet op på nogle af mine uhensigtsmæssige reaktionsmønstre – og ja få skruet op for ’skidt-pyt-knappen’. Det har givet mig større overskud og mit søvnmønster er nu totalt ændret – så når jeg lægger hovedet på puden, så tager jeg en tur ned til mit ’fristed’ og falder i søvn øjeblikkeligt”

48 år

Jane Marie Engelmann

“Jane er meget imødekommende, og du føler dig tryg med det samme i hendes selskab, og du
kommer hurtigt af med din nervøsitet. Og så er hun super god til sit arbejde.”

20 år

Jane Marie Engelmann

“Min søn på 14 år, oplevede eksamens/præstations angst og ville derfor gerne have hjælp til dette.
Derfor kontaktede vi Jane, som bestemt mente hun kunne være behjælpelig.
Efter kun 2 sessioner fik min søn forskellige teknikker og strategier, som han nu anvender i dagligdagen.
En stor ros og tak til Jane, som med sin rolige og afslappende person, fik min søn på rette vej.
Vi vil klart anbefale at benytte Jane.”

Mor til dreng på 14

Jane Marie Engelmann

“Jeg havde aldrig prøvet hypnoseterapi før, men håbede det
kunne hjælpe mig med nogle problemer. Det var kærlige modtagelser i Janes klink, hvor jeg
følte mig sikker og godt tilpas. Sessionerne foregik stille og roligt med gode forklaringer og føring.
Meget professionelt gennemført, det hele. Og jeg kom hjem med værktøjer som jeg kan bruge i
min hverdag i mange situationer. Tak Jane, at du gør det som du gør, og at du er som du er.”

60 år

Jane Marie Engelmann

“Under forløbet lærte jeg at have fokus på mig selv og blive bedre til at sige ”Nej”.
Jeg fik konkrete værktøjer til, hvordan jeg bliver i min ”egen butik” frem for andres.
Det betyder, at jeg i dag går efter lækker chokolade og nyder det, i stedet for at fare i ”slikskålen” dagligt.
Jeg har slet ikke trang til søde sager på samme måde mere. Det er ret overraskende og rigtig dejlig”

Jane Marie Engelmann

“Efter at have set Janes annonce på Facebook tænkte jeg, at det må jeg prøve, da jeg efter en trafikulykke for over 10 år siden har døjet med hovedpine og nakkesmerter dagligt.
Jeg har prøvet mange behandlingsformer, men intet har hjulpet.
Efter 1 behandling hos Jane var jeg smertefri, det var godt nok en dejlig følelse”

42 år

Jane Marie Engelmann

“Jeg var hos Jane for at få bearbejdet nogle følelsmæssige konfliker som tog det meste af min hverdag. Jane hjalp mig med at nedbryde alle de negative følelser som jeg bar rundt på, som gjorde mig ked af det og stresset. Efter blot 2 sessioner hos Jane har fået vendt mig 180 grader. Jeg er nu glad og lykkelig takket være Janes Hypnoseterapi, samt de forklaringer jeg fik derved.”

29 år

Jane Marie Engelmann

“Jeg har haft 3 sessioner hos Jane og vi har arbejdet med min angst, kontrol og mit daværende dårlig selvværd, som jeg har kæmpet med i mange år. Jeg er dybt imponeret over, hvordan Jane hun arbejder. Alle mine symptomer er så godt som væk.”

28 år

Traumeforløsende terapimetoder

Tankefeltterapi
 • Overspisning
  • Sukkertrang
  • Angst og fobi
META-Sundhed
 • Naturlig forståelse af kroppens sprog
  • Find årsagen bag dit symptom
  • Forløs eller formindsk dine smerter
Hypnoseterapi
 • Stress
  • "Rejse til tidligere liv"
  • Chakra healing

Her kan du læse mere om de forskellige traumeforløsende terapimetoder

Tankefeltterapi METAsundhed Hypnoseterapi


 

 

 

 

 

 

Husk - det starter med dig

- Når du har taget en beslutning om forandring ER du allerede halvvejs -

 

Ønsker du også en forandring? Så kan du skrive til mig her >>>