HVAD ER METAsundhed?

METAsundhed er en model, som forklarer sammenhængen mellem vores psyke og vores fysiske symptomer. Det er samtidig en model der har fokus på det hele menneske - krop, miljø, ånd, tanker og følelser.

Målet med METAsundhed er derfor, at finde den følelsesmæssige konflikt, der er årsag til det fysiske symptom. 

Adskillige tusinder mennesker er allerede hjulpet igennem vanskelige perioder med sygdom.

MetaSundhed

Kilde: Mygind Institute


HVAD KAN METAsundhed BRUGES TIL?

METAsundhed bruges til at analyse kroppens symptomer. Eksempelvis havde jeg kunde som led af "vandeksem" i hænderne og det havde stået på i 13 år. Kunden var overbevist om, at det handlede om, at have hænderne for meget i vand! 

Efter SOFT analysen fik kunden en ny indsigt, og forståelse af, at det handlede om et konflikt tema med en gammel kæreste. Efter indsigten og 1 session med TFT/EFT kombineret med Hypnose forsvandt "vandeksemet". Helt fantastisk. Kunden har efterfølgende været på ferie, badet og opholdt sig ved vandet UDEN at der er opstået eksem. 

Hvad er en SOFT analyse?

En SOFT analyse bruges til at analyse dit symptom. Det kan være hvilket som helst symptom du har. En smerte der kommer og går, eller en vedvarende smerte som en hovedpine, ondt i knoglerne eller muskler, allergi, eksem, ødemer (væske i kroppen). 

SOFT 
S - symptom
O - organ
F - stress eller regenererede fase
T - hvad trigger dit symptom

Efter du har fortalt mig, hvilket Symptom vi skal arbejde ud fra, finder vi sammen frem til, hvilket Organ der skal analyseret på, altså der hvor du har dit symptom. Efterfølgende finder vi frem til, hvilken Fase det er i. Er du i stress eller reparations fasen, og hvad Trigger det, altså hvad er det der sætter det igang.

Mange mennesker er ALLEREDE hjulpet med METAsundhed.

Du kan også få det bedre, og måske meget lettere og hurtigere end du tror.